Forskellige senge du skal kende til

Forskellige senge du skal kende til

januar 23, 2023 Slået fra Af MadEye Digital

Søvn er en af de vigtigste ting i ens hverdag, men uden en god seng, så er det svært at få en god søvn. Der er dog forskel på, hvad folk betegner som en god seng. Derfor laver vi dette indlæg, så du kan lære nogle af de forskellige senge på markedet at kende.

Senge til dem der kræver meget plads

Der er nogen der godt kan lide at brede sig ud, når de sover. Her er det nødvendigt med en god seng med plads til dette. Det kan eksempelvis være en kontinentalseng 120×210, eller måske en kingsize, hvis en dobbeltseng ikke er stor nok. Vi anbefaler ikke, at man tager to enkeltmandsenge og sætter sammen, medmindre man har en god topmadras, så man ikke kan mærke det hul der helt automatisk vil komme i midten.

Kontinentalsenge

Hvis man gerne vil have en høj seng, som også ser flot ud, så er det nødvendigt med en kontinentalseng. Den er nemlig opbygget i flere lag, så den kan give et helt bestemt udtryk. En kontinentalseng kan fås som både en enkeltmandseng og som en dobbeltseng. Man er derfor ikke begrænset på pladsen, hvis det er en af de kriterier man stiller til den seng man ønsker.

Elevationssenge

Hvis man er glad for at se tv eller andet, så kan det være smart at købe en elevationsseng. I en elevationsseng, kan man nemlig køre op, så man kan få stykke til nakken, eller så man ligger med støtte under ens knæ. Elevationssengen er perfekte til dem, som er sengeliggende, eller som bare godt kan lide at tilbringe meget tid i sin seng.

Hvis du bliver indlagt på et hospital, så er det også en elevationsseng du vil blive mødt af her. Det er det fordi den er god, hvis man har en skade eller lignende, som skal være hævet hele tiden.

Elevationssenge kan som de andre senge købes i både dobbelt og enkeltmands. Det smarte ved dobbeltsengene er dog, at man ikke behøver køre begge sider op, hvis man ligger to i sengen, og det kun er den ene der ønsker at have støtte til ryggen eller nakken.