Gamer Skærm – En hel guide til at vurdere hvilken gamer skærm der er den rigtige for dig

Gamer Skærm – En hel guide til at vurdere hvilken gamer skærm der er den rigtige for dig

januar 12, 2022 Slået fra Af MadEye Digital

Hvilken gamer skærm skal du vælge? Det er et spørgsmål der dukker op hos rigtig mange mennesker, når de overvejer hvordan deres computer eller mobil kan forbedres.

Definition af gamer skærm

Gamer skærm er det term vi bruger til let at beskrive skærme der er designet til at give dig en bedre oplevelse i spil. Der er dog meget mere til det, end en titel. Der er nemlig visse krav sat for at det overhovedet kan kvalificere som en gamer skærm.

Valg af gamer skærm

Når du vurderer hvilken gamer skærm du vil have, er det første du skal tage stilling til størrelsen på displayet. Gamer-skærme findes typisk i to størrelser: 24″ og 27″ tommer. Valget mellem de to størrelser afhænger meget af, hvor du primært vil bruge skærmen. Er det i et kontorlandskab eller er det til privat brug? Hvis Gamer-skærme skal vurderes ud fra funktionaliteten og ikke størrelsen, så er 24 tommer den bedste løsning for de fleste.

Den anden ting der er vigtig at overveje, når man kigger på en gamer skærm, er om den understøtter AMD FreeSync™ eller NVIDIA G-SYNC™. Det er to funktioner, der gør disse skærme i stand til at opdatere billedet mere flydende og uden synkroniseringseffekter. Hvis du spiller på en PC, så anbefaler vi, at du vælger en gamer skærm med AMD FreeSync™. Har du en Mac eller spiller du primært på din mobil/tablet, så anbefaler vi, at du vælger en gamer skærm med NVIDIA G-SYNC™