Sådan kan du skabe din egen drømmeverden med tapet

Sådan kan du skabe din egen drømmeverden med tapet

maj 11, 2021 Slået fra Af Lis Mathiesen

Har du altid drømt om at komme til New York eller ligge på en paradisstrand langt væk? Selvom du måske ikke har fået realiseret disse rejsedrømme, så kan du snyde lidt med dette smukkeste fototapet hjemme i stuen. Læs med her.

Måske tænker du på de ikoniske designs fra 60’erne eller 70’erne, når du hører ordet tapet. Tapet har ændret sig en del siden den tid, og du kan nu pryde dine vægge med de smukkeste fotos fra spændende destinationer i verden. Du kan opleve eksotiske strande, svajende palmer og solnedgange. Du kan også sidde og beundre smukke vandfald. Måske er du til blomster eller vild med New Work, og billeder derfra.

New Yorker temaerne er yderst populære, og giver en god kontrast i forhold til det sort/hvide, med den stærke gule farve fra de kendte ’yellow cabs’.

Hos https://www.nicetapet.dk, kan du finde billig tapet, som passer til dig og din personlige stil. Hvis du ikke er så meget til stærke farver og kulør, kan du med fordel vælge en af de mange sort/hvid fototapeter.

Kulørte tapeter og sjove plakater

Nicetapet.dk har et stort udvalg af tapeter med forskellige mønstre og farver kombineret. Til børneværelset, kan du være sikker på noget, som børnene bliver glade for. Til drengeværelset, kan man vælge imellem tapeter med biler, Disney og meget mere. Til piger, er der rig mulighed for at vælge imellem masser af lyserøde tapeter, med søde detaljer.

Nicetapet.dk har både stilede og unikke plakater, som også kan sætte et personlig præg på indretningen. Her kan du vælge imellem masser af designs, og portrætter af kendte mennesker. Til dig selv eller til børnene, findes der også mange plakater med dyr, som passer godt til for eksempel stuen eller til børneværelset.

Hvis du gerne vil blive inspireret til, hvordan du kan pryde væggene derhjemme, så klik ind på nicetapet.dk og se de mange muligheder.