Tag din hund med på rejsen 

Tag din hund med på rejsen 

november 24, 2021 Slået fra Af MadEye Digital

Vi er mange, der elsker at rejse, men er du hundeejer, så har du sikkert stået i et hundedilemma mere end én gang. De fleste steder kan vi ikke tage vores hund med, og vi er derfor nødsaget til enten at få nogle til at passe vores hund eller finde en hundepension. Hvis du har kendskab til dette, så er du sikkert bekendt med, at det kan være relativt dyrt, at indlogerer sin hund på en pension, så hvorfor ikke bare tage hunden med på rejsen? 

Selvom det er fanstatisk at rejse, er det altid en lille smule svært at efterlade sin hund derhjemme. En hund betragtes for mange mennesker ikke som et kæledyr, men som en del af familien, hvorfor det kan være skønt, men også meget bespareligt, at tage sin hund med på sin rejse. Er du interesseret i at vide mere om dette, kan du roligt læse videre.  

En hunderejse kræver lidt andre forbehold 

Vælger du at tage din hund med på rejsen, er der selvfølgelig nogle lidt andre forbehold, som du bør være opmærksom på, inden du tager afsted. Hvis du f.eks. rejser til en koldere destination, skal du udover at pakke en varm jakke til dig selv, også pakke et hundedæk til din hund. Læs mere om hundedækkener her.  

Transportmuligheder  

Det er primært kun mindre hunderacer, der kan få lov til at komme ombord på de fleste fly, medmindre du tjekker hunden ind på anden vis. Derfor kan det give god mening at overveje andre rejseformer f.eks. en bilferie. 

Der er adskillige fordele ved at vælge en bilferie. Ikke nok med at du på denne måde kan tage din hund med overalt, kan du stoppe hvor end du vil, hvilket giver dig muligheden for at opleve nogle helt anderledes ting på din ferie.